Mida naisele kinkida ja mida endale kingiks soovida?

Kuna igasugu kinginimekirjad meeldivad mulle väga, siis mõtlesingi kirja panna kingid, mis mulle on meeldinud või mille seast endale nii sünnipäeval kui jõulude ajal olen valikuid teinud. Ehk on see nimekiri abiks neile, kes mõtlevad, mida võiks kingiks soovida või pakub ideid kaaslasele kingi tegemisel. 🙂

Paljud kingid, ent mitte kõik siit on elamuskingid või pakuvad rõõmu ka kaaslasele. Ja mis võiks olla pärast jõule pimedatel talveõhtutel parem, kui koos tegevusi teha. Aga siin siis minu nimekiri.

1. Hügieenitarbed

eelnevalt välja valitud parfüüm või minnagi koos erinevaid lõhnu uudistama.

kallimad šampoonid, balsam, mask. Sest neid läheb alati vaja.

vannipallid. 

Love it or leave it? LUSH Sex Bomb – ANNA ELISABETH

elektriline hambahari, nt Philips Sonicare oma. Kohustuslik, kui seda veel ei ole!! Uued otsikud kuluvad ka alati ära. 😉

DiamondClean Elektriline Sonic-hambahari HX9312/04 | Sonicare

2. Elamuskingid

Spa kinkekaart, nt Viimsi 18+, Mustamäe elamusspa 18+ – mulle isiklikult meeldib Viimsi 18+ rohkem. Seal on ka head massaažid!

Mustamäe Elamus Spa | Leisure | Tallinn

restoranikülastuse kinkekaart, nt Õhtusöök pilkases pimeduses, Olde Hansas pidusöök, Jaapani restoranis Hakus, Vegan V-s, mõne toidukoha kinkekaart.

Turundusraadio: Teenuste disain aitab teistest eristuda - ÄRILEHT

komöödiaetendusele piletid, nt Comedy Estonia mõnele Stand-up-ile, Improteater Impeeriumi etendusele, digiteater.ee-st näiteks Niinemetsa etendused.

mõrvamüsteeriumi mänguga õhtusöök-  mis see on ja kuidas see välja näeb olen kirjutanud siin.

Nimetu

põgenemistoa kinkekaart, nt olles külastanud peaaegu kõiki Tallinna põgenemistubasid, siis minu lemmikud on Claustrophobia, Imaginaris, Affect Laborataries ja Ingame. Põhjalikumalt, mis tuba valida on kirjas siin.

Põgenemistuba Baker Street 221 B - Tallinn, Eesti - Nowescape

Epp Kärsini Lingam massaaži ja/või suuseksi koolitus – Epp Kärsin on vaimustav! Saab kindlasti uusi mõtteid naudinguteks. 😉

Tallinna legendidele piletid.

3. Mängud (kui tegu mängulise inimesega)

põgenemistoa lauamängud, nt Unlock seeriast (müügil nt Braingamesis).  Kirjutasin neist pikemalt siin postituses. Algajale sobib Unlock.

Unlock! Review | Board Game Quest

mōni äge lauamäng, nt hetkel oleks väga kohane mängida maailmakuulsaid Pandemic mänge (nt Braingamesis). Eriti lahe on Pandemic Legacy mängud, mille eesmärgiks on üheskoos mängijatega maailm päästa ehk siis tegu on koostöö mänguga. Need, kes pole lauamängudega üldse tuttavad tasuks ehk piiluda seda nimekirja.

mõistatustega Escape pusle Ravensburgerilt (nt Braingamesis) ehk paned pusle kokku ja siis pildil on mōistatused.

Elkor.ee | Puzzle RAVENSBURGER Escape Vampire Castle R 19961 | Elkor.ee

Washij? naljapusled, millel ei tea lõplikku pilti (Braingamesis) – tore koos kaaslasega pilt kokku panna.

Wasgij Original 32 The Big Weigh In! -mystery puzzle, 1000 pieces - Frog.ee

4. Muu

ilus aluspesu, ka imetavatele ja rasedatele naistele tehakse kaunist pesu.

Naiste ilus pesu – foto vaadata läbi parimad mudelid tüdrukutele ja  naistele | stiilsed ja trendikad nõu

numbrite järgi maalimine (malen nach zahlen firmalt Schipper müügil nt Amazonis) – kord elus on äge üks võimas maal ise teha. Kindlasti ei soovita seda kinkida naisele, kellel on väikesed lapsed, sest tegu on üpris aeganõudva ettevõtmisega, ent kui see valmib, siis on ilus!

Malen nach Zahlen~Schipper~Triptychon 50x80, Lifestyle,  Afrika...Malvorlagen Set | eBay

lõhnaküünlad, kallimatel ja suurematel (alates 20+ eurot) on tugevam lõhn – ideaalne romantilisteks vanniskäikudeks.

makroonid, sest no kellele ei maitse makroonid?! Aga kui ei maitse, siis võib ka küsida lemmik maiuse kohta! Kindlasti on saajal hea meel.

makroon | Café Boulevard

sokid, sest neid on alati vaja.

-(reisipiletid,)

seikluslik matk räätsadel, kanuuga, rafting vms.

filmid, nt mõni lõbus (GameNight Apollos), romantiline (La La Land), tõsieluline (I, Tonya) või sotsiaalselt silmiavav film (Tõde ja Õigus, Aasta täis draamat), mida soovitaksid kingisaajal vaadata.

Mängude õhtu DVDLa La Land: California unistused DVDMina, Tonya DVD

Või tutvustada läbi ühe võimsa naise superkangelaste maailma (WonderWoman)Wonder Woman DVD

-2020.aasta parima näitleja Oskari auhinna pälvinud “Jokker” oli samuti ülihea!

Jokker

-Netflixi tellimus, et vaadata, nt David Attenboroughi dokumentaalfilmi nagu “A Life on Our Planet” (kõik ta dokumentaalid on super!) või “Social dilemma” on kohustuslikud ühele haritud inimesele.

5. Raamatud, ajakirjad

– kui kodus on alla aastane beebi, siis raamatud: “Imelised nädalad” (Rahva Raamatus), mõni näputoidu raamat, nt Näputoidul beebi e-raamat

IMELISED NÄDALAD pilt

– kui kodus kasvab Väikelaps (1-3a): Simone Davise “Montessori väikelaps” (Rahva Raamatus), “Väikesed veganid”

– “Taimsed magustoidud. Lihtsast luksuslikuni.” (Rahva Raamatus) –super retseptid, sest vegan ei tähenda, et magustoidus ei peaks olema ka suhkrut!

ajakirja tellimus, nt minu lemmikud on Imeline teadus ning Vegan ajakiri. Imeline teadus on imeline, sest igas numbris on midagi uut ja põnevat teaduses avastatu kohta- võluv on lugeda, kuidas info kogunedes teadmised muutuvad. Vegan ajakirjas tutvustatakse põnevaid uusi poelettidel leiduvaid vegan tooteid, hinnatakse parimaid, jagatakse retsepte ning arutletakse vegan maailmavaate üle.

Imeline Teadus

Muidugi, eks inimeste huvid ole erinevad ja alati on hea mõte inimeselt otse küsida, mida ta kingituseks soovib. Sest kui inimene saab, mis ta soovis, siis on ta kindlasti rahul. Ei pea alati üllatama.

Loodetavasti said siit vähemalt ühe kingimõtte. 🙂

Varsti postitan ka ideed, mida kinkida 2-ja 2,5-eluaastasele! 😍

Kui soovid olla edaspidi kursis uute postitustega, siis saad liituda meililistiga või panna ennast Minuperspektiivi Blogi jälgijaks Facebookis.

Naised rääkige, mis on olnud Teil lemmik/heas mõttes meeldejäänud kingitus? Ja samuti, mis on olnud teie kõige halvem kink?

About the author

Comments

  1. Mul juba varem oli idee, et selle aasta jõulukingituseks teen elukaaslasele ettepaneku hambaharjad väljavahetada Sonicare’de vastu. Tal on tavaline hambahari ning minul on kõige vanem Brauni mudel. Ma ise plaanin talle kinkida ProsaWoodi päikeseprillid. Ühelt poolt kannab O. Tänak neid ning elukaaslane oleks kindlasti rõõmus ja uhke nende üle. Teiselt poolt on võimalus toetada Eesti väikefirmat. Eelmine aasta poetasin elukaaslasele vihjeid, et soovin A. Tammiku kõrvarõngaid ja ta oskas valida väga õige tooni. Ma ise kinkisin talle meie Sardiinia reisilt ostetud Alghero kõige vanema nahatöökojast pärit püksirihma ja mõned Domina Elegance meestele mõeldud kosmeetikatooted 🙂

    1. Elektriline hambahari on eluks vajalik! Tavaline hambahari on nagu põranda puhastamine luuaga. 🥴 Piisab ju ühest masinast, erinevad otsad ja kogu pere saab kingitusest rõõmu tunda! ☺️

Jäta kommentaar