Meeple Union lauamängukohvik

Täna jõudsime lõpuks ometi Tallinna kesklinnas vastavatud lauamängukohvikusse. Meie esimene lauamängukohviku kogemus oli Malaisias Kuala Lumpuris (https://anetteariana.weebly.com/austraalia-uus-meremaa-malaisia-singapur/kuala-lumpuri-lummuses), millest olime lummatud. Austraalias olev Sydney “lauamänguurgas” oli (https://anetteariana.weebly.com/austraalia-uus-meremaa-malaisia-singapur/palju-kondimist) tore. Olen lauamängukohvikus käinud kunagi ammu ka Kreetal. Väikese kogemusega lauamängukohvikutes käijatena olime Tallinnas avatud kohviku suhtes vägagi põnevil.

Ausalt öeldes ootasin enamat. Esiteks oli lauamängude valik üpris väike (väike riiul) ning teiseks pidi mängude reeglid ise selgeks õppima. Positiivse külje pealt on kohviku asukoht väga hea ning kõrvaloleva söögikoha toit tundus ka maitsev olevat. Hind oli üllatavalt väike (2 eurot nägu), ent oleksin eelistanud pigem maksta natuke rohkem ja saada rohkem teenust. Ju on mul silme ees lihtsalt Kuala Lumpuri lauamängukohviku ideaalne korraldus, kus oli tohutu valik uusi ja vanu mänge, head reeglite selgitajad, hind tunni alusel.

Meil väga vedas, et täna oli juhuslikult lauamänguõhtu ning kohale tulid mitmed inimesed oma lauamängudega. Saime mängida päris keerulisi lauamänge, kuna meie üks mängukaaslastest oli neid mänge varem mänginud ja oskas reegleid ülihästi õpetada. Mängisime nelja mängu: Indian Summer (4/10p), Kahuna (6/10p), Terraforming Mars (9/10p) ja Colt Expressi (8/10p). Lauamängud on ikka väga lahedad!

IMG_6836

IMG_6838

IMG_6841

IMG_6842

IMG_6843

About the author

Comments

  1. Hei! Meeple Unioni lauamängukohviku kunagine omanik siin. Põnev oli see viie aasta tagune kirjutis nüüd üles leida. 🙂 Eks tagantjärele tarkusena ütleks, et teeks paljugi teisiti, aga oleks on paha poiss. Kuid arvan ka, et Eesti turg ei olnud lauamängukohvikuks veel valmis. Loodetavasti läheb praegustel tegijatel (Mabrik) paremini.

Jäta kommentaar